De som gör att du kan titta upp på himlen och veta att du inte är ensam.

Lisa har skrivit ett så otroligt fint inlägg om de där speciella personerna i ens liv. Som så många andra gånger träffar hon precis rätt och beskriver så att man känner igen sig precis:

Det är två speciella stjärnor som lyser så mycket starkare än de andra. Jag kan inte riktigt släppa dem ur tanken, de är nått med dem som gör att jag tänker på dem. De påminner mig om något viktigt. Dessa stjärnor sitter där på sin plats, de flyttar sig inte i första taget. Ibland kanske man inte ser dem, men de är ju trots allt där någonstans på himmlen, de lämnar inte sin plats.

De är precis som endel personer som finns runt omkring, de är där jämt. De är där för att de behövs, för att de vill och för att de är de personer som de är. De är de som berättar att den där tröjan inte alls passar till de skorna. De är de som säger när de är dags att sluta. De är de som låter dig skina med olika saker för att få tillbaka leendet på dina läpparna igen. De som stannar när kvällen är slut, de där som städar upp efter någon fest. De man kan ligga på golvet med, man kan vara tyst, gråta, skratta och sjunga falskt med. Precis de som inte lämnar sin plats även när man är på ett sånt där läskigt humör. De som bara är toppen. De som verkligen lyser upp himmlen när de är mörkt, de tänder ljus som gör att du inte ska behöva känna dig ensam när man får tillbaka den obehagliga förföljande känslan av ångest.

De som gör att du kan titta upp på himlen och veta att du inte är ensam.
Citat & egna tankar | |
#1 - - Emma:

Ja! På pricken rätt! Hon kan det där, den där Lisa ;)

#2 - - Lisa:

Så roligt Karin! blir helt glad att det kanske ger något att tänka högt:)

Upp