It Breaks My HeartFisher & Laura, från Lark Rise to Candleford

Visst är det jobbigt när de väljer fel...

Musik | | Kommentera |

Lite struktur får avsluta en väldigt ostrukturerad egen helg.

Min egna helg går mot sitt slut och nog hade den gärna fått vara en dag längre. Inte egentligen för att jag inte vill att själva helgen ska ta slut, utan för att jag inte riktigt har hunnit med det jag skulle ha velat, eller åtminstone inte det jag borde ha hunnit med.

I lördags cyklade jag iväg på en liten shoppingrunda till Röda korset/Kupan och Olssons tyger och sedan dess har jag haft lite svårt att komma mig ur fåtöljen. Dels på grund av något som införskaffades där och som jag, på grund av att det ska bli en julklapp, inte kan berätta vad det är och dels på grund av Lark Rise to Candleford. Nu är jag helt fast, det måste erkännas! Inte riktigt Dr Quinn-fast, men nästan!

Detta var precis vad jag ville denna helg och jag har njutit i fulla drag. Men... jag har tenta imorgon... Därför hade helgen gärna fått vara en dag längre! Men det är den inte. Den har dock, på sätt och vis, blivit en timme längre i och med att vi gått över till vintertid och jag har gjort en deal med mig själv att denna timme (som råkar infalla mellan halv sju och halv åtta) ska ägnas åt morgondagens tenta. När denna timme gått ska jag lägga sista handen vid min städvecka och efter det har jag förtjänat ännu ett avsnitt av Lark Rise to Candleford.

Imorgon väntar tenta och en tur till frisören! Önska mig lycka till!
Vardag | | 2 kommentarer |

En egen helg

En lugn förmiddag. Sovmorgon då jag inte sov så bra inatt, promenad till affären och lite handling, frukost, en härlig dusch, några avsnitt Lark Rise to Candleford (vilket jag verkligen kommit in i och är fullständigt förälskad i nu!) och så lunch.

Nu bär det strax av till universitetet där jag ska möta upp Elin och diskutera lite läroplan och skollag inför måndagens tentamen och låna lite inspirationsböcker inför helgens och höstens pysslande mm. Rätt varmt ute idag, så jag tror jag vågar mig på att cykla.

Denna helg blir den andra helgen som jag spenderar i Umeå själv utan egentliga planer och det känns faktiskt rätt skönt. Man hinner landa lite och bara vara. Det behövs en tom helg någon gång då och då för att verkligen kunna uppskatta allt roligt man ofta planerar in på helgerna!
Vardag | | Kommentera |
Upp