Sweet Silver Lining

Har haft en liten dipp humör- och energimässigt några dagar nu, men det känns som att den lider mot sitt slut. Idag har jag städat mitt rum, så nu nästintill blänker det! Ska göra detsamma med mig själv nu... nästan i alla fall - dusch och uppiffning väntar och efter det ska jag till stan och göra lite ärenden före jobbet.

Går på introduktion på Euro Sko nu eftersom jag ska jobba nästa vecka. Två av de som jobbar där ska till utlandet, så jag har tagit ledigt några timmar/dagar från skolan och ska jobba. Blir alltså både skola och jobb nästa vecka... Jag får se till att sova och hamstra energi ordentligt, så ska nog detta också gå bra!
Vardag | | 2 kommentarer |

Time Well Wasted

Den andra av de två första lovdagarna börjar gå mot sitt slut, även om det är några timmar kvar. Det har varit två underbara dagar som till allra största del har spenderats ute. Jag har klyvt och burit ved, lagat mat över elden, krattat gräs, varit med grannarna och läst. Underbart att inte alls tänka på något som måste göras, utan verkligen bara vara och göra det kroppen längtar efter att få göra!

Är sådär härligt trött nu också, som man blir av att vara ute. Det vankas middag snart och efter det ska jag och mamma, som är de enda hemma då pappa och pojkarna har dragit iväg upp på fjället för att få köra skoter för sista gången denna vinter, ta en promenad och efter det tror jag minsann att det blir fruktsallad och Så ska det låta för vår del!

Imorgon är det veden och gräsmattan som gäller igen. Som jag njuter av att få arbeta med kroppen istället för knoppen! Men helt inaktiv är den ändå inte - jag har hunnit med att läsa nästan 500 sidor skrivna av Nora Roberts sedan i onsdags.

Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att jag njuter av att vara ledig!
Vardag | | Kommentera |

Day's Beginning

Vilken härlig gårdag och morgon jag har haft!

Igår vaknade jag hos Alex, åt god frukost, gick en sväng på Kupan och fick med mig två klänningar därifrån. Sedan lämnade jag henne på skolan och begav mig ner på stan för att hälsa på Euro Sko. Fick schema för att jobba lite extra veckan efter påsklovet och köpte ett par skor! Efter det begav jag mig hemåt, åt lunch i solen, låg i soffan och tog det lugnt, åt middag, gick en promenad med hundarna (hur vackert är det inte ute nu?!) och hjälpte pappa att klyva ved innan jag satte mig med de sista skoluppgifterna innan lovet.

Idag vaknade jag tidigt, låg och myste i sängen, satte mig upp och skrev lite mer, gick ner och åt frukost och nu sitter jag här igen och ska avsluta skoluppgifterna. Sedan ska jag nog pallra mig ut på en liten promenad innan jag kör in mot stan igen. Två lektioner och städjobb väntar - sedan har jag lov!

Och första lovdagen är en härlig TV-dag! Förhoppningsvis kommer nästa avsnitt av One Tree Hill ut idag och sedan är det Biggest Loser, Grey's Anatomy och Off The Map! Blandat med lite vedklyvning och en långpromenad blir det den perfekta starten på påsklovet!

 
Klänningar från Kupan (60 kr styck)


Ballerinaskor med klack från Euro Sko (Softwalk) 799 kronor.

Vardag | | Kommentera |
Upp